Lidt brok til POST DANMARK fra miss joan

Print Friendly, PDF & Email
For noget tid siden købte jeg noget maltsirup i Irma jeg måtte en tur til Valby da det er umuligt at opdrive maltsirup i Sydhavnen, brugte det en gang og skulle så bruge det igen forleden dag og hvad var der så lige i bøtten  hvide, grønne og blå behåret pletter, den var blevet opbevaret rigtig og en holdbarhen til november 2011

jeg blev sådan lidt sur, det stads er rimeligt dyrt så jeg skrev en mail til firmaet Skærtoft Møller og fik et rigtig pænt svar at de ville sende mig en ny sirup. 
I dag modtog jeg så en pæn pakke men en sirup pakket godt ind i aviser og så havde de været så søde at ligge 1 kg. speltmel og 250 g. maltmel.
Billederne fortæller vist hvordan POST DANMARK behandler pakker
Tilføj billedtekst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.