Cake pop

Print Friendly, PDF & Email
Jeg var lidt uheldig med en kage forleden dag, den blev stenhård og var uspiselig.
så noget af den blev omdannet til cake pops. opskriften er simpel kage rasterne smuldres i stykker, derefter en gang chokoladesmørcreme i opskriften fundet hos Tine og så ellers bare ælte det så det får en konsistens hvor der kan formes kugler, så i køleskab et par timer, derefter en lille pind i varm chokolade og ned i kuglen, køleskab igen så pinden kan sætte sig fast og derefter er det bare at pynte men smelte chokolade og hvad man lige har af pynt.

små fine kugler

færdige pyntet cake pops. så mangler jeg bare en masse børn til at spise dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.