I aften skulle jeg til beboermøde og fik så mulighed for at bage lidt kage det blev så wienerbrøds stang fra Hirtshals.
Opskrift fra Søren Ryge besøg hos Anne Magrethe i Hirtshals
2 dl lunkent vand
300 g. margarine
1 pakke gær
3 spsk sukker
3 æg
Hæves i ca. 20-30 min. bare lad den stå på køkkenbordet så der kan komme gang i gæren.
450 g mel æltes i med hænderne
Hæves i ½ time dækket til
Rulles ud og deles i 4 stænger
Remonce
225 g margarine
225 g sukker
kanel
Rosiner
Pensles med æg og drysses med sukker og nødder
Hæves i 15 min.
Bages i 14 min. ved 220 grader
225 g margarine
225 g sukker
kanel
Rosiner
Pensles med æg og drysses med sukker og nødder
Hæves i 15 min.
Bages i 14 min. ved 220 grader
Margarine, gær, vand, sukker og æg smides i en skål og lad det stå ca. 20 min. |
Efter 20 – 30 min. begyndes gæren at boble. så hældes melet i og ældetes der må gerne være lidt margarine klumper i. |
så rulles dejen ud og deles i 4 stykker |
Kom remonce og rosiner på |
Afkølet og færdige lige til at spise. |
ser super lækker ud mumd 🙂