kane med heste.

Print Friendly, PDF & Email

hvor svært kan det være at lave en kane og et par heste af brunkage dej, ok det med at tegne en hest med kane fik jeg min søde vicevært Thomas til ud fra en skabelon fra hjemmets samlehæfte opskrift på dejen er også derfra.
her er så resultatet

flot se det ud
meget let at skære efter skabelon 

og her er så alle dele klar til en tur i ovnen

lidt fint pynt, uha hvor er det dog let

så skal det lige have en gang sukker karamel så det kan sidde godt samme

færdig og fint af et første forsøg 

og så skete det der bare ikke måtte ske, ca. ½ time efter faldt mine 2 heste døde om og jeg fik et hysterisk anfald. kl. er lige nu 01.30 og jeg er døde nær af træthed og total ondt i ben og ryg. så nu kan mine heste ligge døde til i morgen og så må jeg op på hesten igen og forsøg mig med et kagehus., og så bliver heste og kane spist de næste par dage der bor heldigvis en del børn i karre17

2 tanker om “kane med heste.”

  1. Den er da fin og hestene sover bare de nok også trætte efter din behandling og hysteriske anfald..hahahaha, godt gået søster 🙂 knus

  2. takker men jeg er altså stadig skide sur over at det mislykkes. og hvilken af mine total mange søstre er det så lige der har skrevet gættet på søster Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.