Min nye wok skulle selvfølgelig prøves

Print Friendly, PDF & Email
Aftens menu blev en gang kyllingfilet men nudler og lidt grøntsager

4 pers.

400 g. kyllingfilet skåret i strimler
Ca. 1 tsk. Sambal Oelek (kom endelig ikke mere i, det er meget stærk)
broccoli
4 forårsløg
1 pakke bønnespirer
1 lille dåse majs
1 lille dåse kokos mælk
1 lille sjat fløde (mælk eller vand kan bruges)
1 pk. nudler
salt og peber
lidt oliven olie

Varm olien op med Sambal Oelek
kyllingkødet steges og ligges på en i en skål.
så op med broccolien steges et lille minut eller 2
derefter forårsløg, bønnespirer, majs eller hvad man ellers lige har af grøntsager (som Poul siger)
det får så også lige et par minutter.
Så hæles kokosmælken og den “lille” sjat fløde i rør lidt rundt
smid nudler i.
På med låget og lad det så Ca. 5 minutter.
smag til med salt og peber
så er maden klar og det

Det ser måske ikke særligt godt ud, men smager fejler ikke noget

Poul var lidt beskeden, tror måske lige han ville smage
skal lige siges han tog 2 gange så det må jo betyder at også han kunne lide det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.