Honningkage hjerter

Print Friendly, PDF & Email
Findes der noget bedre end gode gamle dags honningkage hjerter? bløde svampe og lækker honningsmag
efter 3. førsøg lykkes det mig at få dem lavet. 
1. forsøg blev de for tynde og hårde 
2. forsøg smattet de helt ud 
3. forsøg lykkes det mig helt perfekt 
opskriften har jeg fundet på facebook 

Honningkager hjerter

175 g. Honning
175 g. Brun farin
100 g. Smør
3 æg
275 g. Mel (efter et døgn på køl var dejen meget tynd, så jeg æltet en del mere mel i dejen)
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Kanel
1 tsk. Ingefær
1 tsk. Nillike

Kom honning, farin og smør i en gryde og smelt det ved svag varme, lad det svale lidt,
Rør æggene i et af gange.
Bland melet med bagepulver og diverse krydderier og vend det let med hånden
Stilles på køl til næste dag, hvis dejen stadig er tynd, så tilsæt lidt mere mel.
Dejen rulles ud og udstikkes
Bages ved 200 grader i Ca. 10-12 min.

Pyntes efter humør 😉

Dejen efter et døgn på køl, den var stadig meget tynd så jeg æltet en del mere mel i

Hjerter klar til en tur i ovnen

Færdig bagte honning hjerter

Færdig pyntet honningkage hjerter, de er bare såååå fine og smager  som barndomsminder 

En tanke om “Honningkage hjerter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.