Barnepige og julehygge bagning af gammeldags peberkager

Print Friendly, PDF & Email
Cille & Chano ruller dejen ud 

Den 23. december var jeg så “heldig” at få lov til at passe Cille & Chano 2 terrorister på 7 år og tro mig jeg er virkelig dårlig til børn, den ene gang jeg passede dem fik Chano slået en tand ud, en sommerdag fik Cille skåret sig på sin fod  (utrolig at deres kære forældre lade mig passe dem)  men denne gang var overlevede de begge to uden at komme til skade 😉
muligvis fordi jeg havde en plan, vi skulle da bage og pynte kagerne 
jeg lavet dejen dagen før, så den var klar til at blive stukket ud til fine kagemand, koner, hjerter og stjerne
så en tur i ovnen 10 min. køle lidt af og på med glasur 
opskriften er fra Anarkistens kogebog

Chano ruller sin dej 

Cille trykker fine kager ud

peberkager bagte og dyb koncentration om at pynte dem såååååååå flot

En tanke om “Barnepige og julehygge bagning af gammeldags peberkager”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.