Chili Pasta

Print Friendly, PDF & Email
Ca. 1 spsk.. rapsolie
3 chili
Ca. 2-3 tsk. salt
4 fed hvidløg
4 spsk. brun farin
2 dåser koncentreret tomat
Ca. 1½ -2 dl. rapsolie
Lidt tørret chili
Hæl 1 spsk. olie i en gryde
Hak chili og hvidløg og smid det i gryden lad dem få en lidt farve.
Tilsæt den brune farin i og lad det smelte sammen med chili og hvidløg.
Så kommer man koncentreret tomat og salt ved, derefter røres der stille og roligt mens der gradvis hældes olien i til man opnår den rette konsistens 
Jeg gav det hele en lille tur med min håndblender og kom lidt tørret chili i pastaen
 

En tanke om “Chili Pasta”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.