Kokostoppe med appelsin

Print Friendly, PDF & Email
Her til aften har jeg lavet kokostoppe opskriften er fra Birthe

240 g. kokos
180 g. sukker
150 g. smeltet smør
2 æg
skal af 2 appelsiner

Rist kokosmelet let på en pande (pas på det skal ikke blive brugt)
Pisk det smeltet smør og sukker godt sammen, rør kokosmelet i og stil det i køleskabet i ca. 5 – 10  min.
Mens det står på køl rives appelsinerne og opvasken tages.
Derefter tilsættes æg og den revet appelsin og røres godt sammen.
man kan tilsætte lidt ekstra kokosmel hvis massen ikke vil hænge sammen
Form kokostoppe
bages ved 200 grader i Ca. 10 min. og lad dem køle af, inden de blive dyppe i smeltet chokolade, stilles men chokoladen nedad på en frysepose så får man en pæn blank chokolade bund på sine toppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.