Kage til William

Print Friendly, PDF & Email
Så var jeg lige heldig igen at få lov til at lave en kage, denne gang til William som skal holde non komfrimation, jeg har virkelig haft svært ved denne kage da der sker en del i mit liv for tiden så overskuet har ikke været så stort, jeg havde frie hænder til hvordan den skulle se ud (og den blev godt nok kedelig) jeg viste at William gerne ville have noget fyld med chokolade og jordbær

men håber at William bliver glad og at den smager ham og hans familie

kagen er lyse bunder igen fra Sif som jeg syndes er rigtig gode og lettet at lave.
fyldet er chokoladecreme og jordbærmousse

den færdige kage

William var så sød at tage et billede af kagen  så jeg kunne se den udskåret 

5 tanker om “Kage til William”

  1. den var pisse god og der var ikke nogle andre der kunen lave den bedre 😉 måske mette blomsterberg

  2. men jeg tror ikke at mette kunne lave sådan en god chokoladecreme og jordbærcremen var lige i øjet. du ville være en god konditor 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.