Funny Crunch Barer Ca. 10 Stk.
25 g. Margarine
50 g. Honning
40 g. Rørsukker
½ tsk. Kanel
3 dl. Havregryn
1 dl. Funny Crunch (købt i Netto 750 g. for 15 kr.)
½ dl. Rosiner
50 g. Chokolade
Smelt margarine, honning, rørsukker og kanel sammen i en lille gryde.
rør havregryn, Funny Crunsh, rosiner og chokoladen godt sammen med massen.
kom det i en beklædt bageform og pres godt sammen
stilles på køl en times tid.
Billederne er ikke så gode, men smagen fejler ikke noget
Funny Crunch købt i Netto 750 g. for 15 kr. |
Det hele røres godt sammen |
Presset godt sammen i en beklædt bageform |
mums |
Hej Joan.
Har lavet dem op til flere gange 😉
Menn de er alt for søde, syntes jeg, så jeg har lavet lidt om på dem..rørsukker blev skiftet ud med glukosesirup, samme mængde, ½ dl af havregryn blev skiftet til kokosmel, så lidt hakkede mandler,Så har du en muslibar, som smager akkurat som dem du køber i dyre domme. Jeg undlod også kanel ;)))
Yvonne I
Hej Yvonne
Takker for din kommentar.
Næste gang vil jeg helt klart prøve din opskrift af.
Joan
Ja må sige de forsvinder lige så hurtigt som de bliver lavet..sidst dryssede jeg chololadedråber over, trykkede dem ned i massen og så i køleskabet
sommerhilsner fra Yvonne I
Hej Yvonne
Det lyder også godt med chokolade, men må tilstå jeg har ikke fået lavet den siden juli.
Hilsen Joan