Sandwich boller

Print Friendly, PDF & Email

Så blev der gang i bageriet igen, jeg har en del melrester som bare stod og fyldte op i skabet
det blev der en gang samdwich boller ud af og nu jeg var igang kunne jeg jo lige lave en gang  te boller

Sandwich Boller ca. 12 stk.
25 g. gær
8 dl vand koldt
lide over 1 spsk salt
200 g. durum mel
400 g. hvidt hvede mel
ca. 200 g. alm hvedemel
Udblød gæren i det kolde vand
tilsæt salt og melet lidt af gangen
rør det sammen bare med en grydeske til det ligner en gang havergrød
tag en ren skål og smør den med lidt olie og hæld dejen deri
stilles på køl til 12-24 timer.
Næste dag varmes ovnen op til 200 grader
bollerne formes med 2 skeer og ligges på en bageplade med bagepapir.
Når ovnen er varmet godt op, stilles pladen i ovnen og sprayer lidt vand over bollerne, men en blomsterforstøver, det gøres ca. hver 10. min.
Bages i ca. 25-30 min.
lige til en lækker sandwich 
De bedste boller vejet af til 60 gram. de ser bare så fine ud når de er lige store 😉

Og så vil jeg lige vise den flotte blomst jeg fik af en god veninde
tak til Betina den er bare så flot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.