Svinemørbrad på rodfrugtbund lave i rømertopf

Print Friendly, PDF & Email
I aften stod den på Svinemørbrad på Rodfrugtbund groft flute og Tzatziki

Jeg begyndte med at lave Tzatzikien

1 agurk
3-4 fed hvidløg
200 g. Skyr
lidt olivenolie 
salt og peber

Fjern kernehuset i agurken og smid den ud, riv resten af agurken groft, pres den revet agurk for væde
pres hvidløgene i agurken og bland lidt rundt
tilsæt Skyr, Olivenolie, Salt og Peber og så på køl et par timer. mums

Bund af rodfrugter i Rømertopf

2 Bagekartofler
2 Rødbeder
2 Pastinak
ca. ½ Knoldselleri

2 spsk. Olivenolie
2 spsk. Balsamico
lidt Salt og Peber
lidt Timian

lidt Akacie Honning

Skræl rodfrugter og skær dem i grove tern, smid det hele i en pose og tilsæt olie, Balsamico, Salt, Peber og timian. ryst posen godt, så det bliver fordelt på Rodfrugterne .

så op i din Rømertopf  og lidt Akaciehonning hen over Rodfrugterne, ind i en forvarm ovn
200 gr. i ca. 1 time

Så renser man Mørbraden for sener, krydre med Salt og Peber og vend den på alle sider i lidt olie på en panden.
En ½ timer før rodfrugterne er færdige, ligger man Mørbraden på rodfrugterne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.