Knækbrød

Print Friendly, PDF & Email
De her knækbrød er hurtige og lette at lave og så smager der super godt.

Jeg brugte:

2 dl. Solsikkekerner
1 dl. Hørfrø
1 dl. Sesamfrø
2 dl. Koldt vand
3/4 dl. raspolie
200 g. hvedmel
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt

Bland det hele i en skål med en grydeske. der røres til det bliver en klæbrig dej.
på en bageplade ligges et stykke bagepapir, hvorpå dejen fordeles, ovenpå dejen ligges endnu et stykke
bagepapir, så kan man lige glatte dejen helt ud på pladen men en flad hånd eller en kagerulle.
Dejen skal Ca. være 4-5 mm.
Bages på 200 gr.
Ca. 15-20 min.

De færdig bagte knækbrød

Dejen glatte ud men hånden, tag evt. bagsiden af en kniv og skær let ned i
bagepapiret, så er de lettere at knække fra hinanden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.