Gratineret Pølsefad

Print Friendly, PDF & Email
Let og lækker gratineret pølsefad, opskriften er fra ugebladet Hjemmet. og er sat på min blog til ære for min søn og svigerdatter, endnu en let ret som I kan kaste jer ud i.

4 Frankfurterpølser i skiver
Ca. 1 kg. Kartofler kogte og pillede
4 Tomater i skiver
5-6 Forårsløg i skiver
Purløg
revet ost
Salt og Peber

Kog kartoflerne og skær dem i skiver. skær tomater, forårsløg og pølser i skiver
Et ildfast fad smøres let med lidt olie, og pølseskiverne ligges lagvis men kartoflerne,tomater.
Drys lidt salt og peber
Drys Purløg og forårsløg over.
Dæk til sidst med revet ost.
Lav en god hvidløgsdressing og smid små klatter på ved servering
 Serveres evt. med et godt stykke brød eller flute

Sæt fadet i ovnen ved. 225 gr. ca. 30 min.

Retten inden den kom i ovnen

og klar til mavsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.