Jordskokkesuppe

Print Friendly, PDF & Email
Har lige fået en del jordskokker, det blev så til en omgang jordskokkesuppe

opskriften.

780 g. Jordskokker
500 g. Kartofler
2 Store løg
ca. 1,5 l. Hønsebouillon
Lidt Muskatnød
2-3 dl. Creme Fraiche
salt og peber
lidt ovnliveolie

Skræl kartofler, jordskokker og løg, skær dem i grove tern
Smid det hele i en gryde, med lidt olivenolie og rist det hele.
Kom derefter hønsebouillonen i og lade det små koge en halv times tid.
Kom cremefraiche og muskatnød i og lad det simre 5 minutter mere
Blend suppen og smag til med salt og peber

billedet er virkelig dårligt, men det gjorde ikke suppen mindre dårlig
😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.