Kanel kage med lækker cremet glasur

Print Friendly, PDF & Email
Kanel kagen her er simpelhen så lækker og ganske let at lave.

Opskriften er til form på 20*30 cm.
Opskriften lyder
125 g. smør
400 g. sukker
5 dl. kærnemælk
400 g. hvedemel
2 tsk. natron
4 tsk. støt kanel
Glasur:
50 g. smør
250 g. flormelis
2 tsk. vanillesukker
4-5 spsk.stærk kaffe
1 spsk. kakao
Start med at smelte smørret som røres sammen med sukker.
Derefter hældes kærnemælken i lidt af gangen mens der røres. (jeg brugte min kærlighed Hecules )
Mel, Kanel og Natron sigtes og røres grundig i.
Så hæles dejen i en smurt bradepande.
bages ved 200 grader i ca. 30 min.
Lad kagen afkøle HELT
Glasur:
Smelt smør i den lille gryde, tages af varmen og tilsæt flormelis, vanillesukker, kaffe og kakao.
Det hele røres hurtig sammen.
Hvis flormelis bliver for varmt bliver det til en lidt tør, kedelig galsur og denne glasur skulle gerne blive cremet og lækker.
Det skal dog siges at jeg har været uheldig og glasuren kan godt bruges, hvis uheldet er uden.

2 tanker om “Kanel kage med lækker cremet glasur”

  1. Uha, ja den går ikke. takker for oplysning, er hermed rettet. opslaget er lavet kl. 4 i morges så måske jeg lige skulle have sovet et par timer mere. 😉
    Hilsen Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.