Hjemmelavet Burgerboller

Print Friendly, PDF & Email
Her til aften fik vi en lækker hjemmelavet Burgerboller, der blev til en lækker Burger.
Det er første gang jeg har prøvet at lave BurgerBoller og helt klart ikke sidste gang, jeg brugte min kærlighed Hercules, men kan helt sikker også klares men en god gang håndkræft og en god portion tid.

Opskriften har jeg fundet hos Mad med Hjertet  
50 g gær
5 dl lunken vand
2½ tsk sukker
1 tsk salt
2 æg
½ dl olie
150 g. groft rugmel
100 g. havregryn
500-550 g. hvedemel 
  
Opløs gæren i det lune vand og rør sukker, salt, olie og æg deri. 
Rør rugmel og havregryn i. 
ælt hvedemel i efter behov og ælt det godt igennem. 
Dejen er så en MEGET tyk grød, minder lidt om spartelmasse.
lad dejen hæve 1 times tid. 
Slå dejen ned på et mel drysset bord og del den i 12 stykker, der rulles til boller. mine vejer Ca. 120 gram
Tryk bollerne flade, så de er 2 cm i højden og lad dem hæve 30 min. på bagepladen. 
Pensel dem med natural Yoghurt og drys med sesam. (eller hvad du nu har løs til)
Bag bollerne 12-15 min ved 210 g. alm. varme. 


Tror virkelig jeg må overveje at spare penge sammen til et nyt kamera 
undskyld den MEGA dårlige billedekvalitet 
Bollerne til hævning 30 min.
Færdig BurgerBoller. De blev simpelhen sååååååå flotte

En total lækker Burger. med salat, løgringe,  tomat, agurk, ost, jalapenos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.