Nem Chili pasta/Sauce/Marinade

Print Friendly, PDF & Email
Denne her Chili er NÆSTEN lige så god som fra Shawarma Grill House på Strøget, faktisk er jeg tæt på at skrive at denne Chili er bedre end den på Strøget, Opskriften er fra Heidis Verden og så har hun denne blog men en masse lækker sunde opskrifter.

Opskrift til 3 små glas.

16 fed hvidløg
16 tsk. røde chiliflager
16 spsk. tomatketchup
16 spsk. smagsneutral olie
8 tsk. citronsaft
1 lille tsk. salt
Heidi bruger også spiskommen, det har jeg så ikke prøvet endnu 😉

Rør Ketchup, Hvidløg, Chiliflager og Olien godt sammen i en skål
Smag til med Citronsaft og salt.
Fordel det i små rengjorte skolde glas. stilles på køl et par dage så chiliflagerne kan blive lidt bløde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.