Fyldte Kyllingbryst men stegte kartofler og salat

Print Friendly, PDF & Email

Her til aften stod menuen på fyldte kyllingbryst, rigtig let og lækker aftensmad.

           

Som tilbehør fik vi:
Pandestegete kartofler vendt i olie, chili, timian salt og peber.
Skræl kartoflerne, skær dem i passene skiver, kom dem i en frysepose med lidt olie, krydderier og timian,
bland dem godt rundt.
varm en pande godt op men lidt olie og en smule margarine, smid kartoflerne på den varme pande, lad dem bare passe sig selv rør engang imellem i dem, ikke så meget. når de har taget farve kommer jeg bamserne i ovnen.
Salaten bestod af lidt fint skåret spiskål, lidt rucula, tomat kernerne fjernet, peberfrugt,agurk, ananas og rosiner.

Og sidst en hjemmelavet hvidløgsdressing                    

3 Kyllingbryst
Ca. 150 g. krydderflødeost
½ gul peberfrugt
lidt salt & peber
½ presset hvidløg
Start med rense peberfrugt og skær i små, bitte tern, pres et fed hvidløg og bland det sammen med flødeosten.
Lav en lille lomme i siden af babserne og kom fyldet i, lig bacon rundt om babserne og snør evt. med lidt snor.
Brun babserne på en stegepande ved høj varme til bacon har fået farve, lig derefter babserne i et lille fad og så i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min.
Tjek ved at trykke på babserne, der skal komme klar saft ud så er de færdige.
                                                 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.