Kanelkringler (Småkager)

Print Friendly, PDF & Email
Forleden dag fik jeg lavet åres første brunkage og nu når jeg var igang fik jeg også lavet en omgang kanelkringler. Opskriften har jeg lånt fra Maden i mit liv som helt klart er et kik hver.

Kanelkringler (småkager)

125 g. Smør
250 g. Hvedemel
175 g. Mørk farin
1 Spsk. Kanel
1 æg
Smørret smuldres i melet
Tilsæt farin og kanel
saml dejen med ægget
Stilles på køl til dagen efter, rul dejen ud i lidt mel og form små kringler eller andre figurer
Pensl med æg og drys med kanelsukker
De er meget bløde lige når de kommer ud fra ovnen, men lad den blive HELT kolde så bliver de dejlige sprød

Bages på 200 grader i ca. 8 min..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.