Jødekager

Print Friendly, PDF & Email
Jeg har aldrig bagt jødekager, faktisk har jeg heller aldrig smagt jødekager.
men fandt denne opskrift på nettet kan desværre ikke huske hvilken side det var, men mener det var på siden Slyngebarn.
Fremover skal de bages hver jul eller måske flere gange om året, de er bare super gode.

Opskriften får I her.
450 g mel
1 tsk bagepulver
250 g sukker
250 g blødt smør
6 spsk øl.

Det hele æltes sammen, formes til to ruller, put film om og læg dem på køl en times tid, så de bliver hårde.

Skæres ud i så tynde skiver som muligt, med husets skarpeste kniv eller med en god gamle-davs Eva.
Pensles med æg og drysses med kanelsukker.

Bages ca. 7 minutter ved 200 grader.

Læg dejen ind i køleskabet, imens du pensler og drysser, så den hele tiden er hård og man kan skære papirtynde skiver.


super lækkere nybagte jødekager

Dejen rullet og ligges på køl et par timer


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.