Kyllingdeller med udhulede squash og tomatsalat

Print Friendly, PDF & Email
Så har kærligheden lavet mad igen, faktisk er jeg så heldig at have en kæreste der tit og ofte lave rigtig god og lækkert mad og for tiden står den på sund mad.
Ingen sovs, ingen pasta, ingen kartofler, ingen hvidt brød, ingen sodavand/ øl eller guf og kager.
men derfor kan maden jo godt smage rigtig godt og det er kærsten heldigvis rigtig god til at lave, jeg er nok bedre til kager, hvilken efterhånden godt kunne ses på vægten, så håber at den næste tid med sund mad vil vise sig på vægten 😉
Kyllingdeller ca. 8 stk
400 g. hakket kyllingkød
blandet krydderurter
salt/peber
lille hakket løg
1 æg
lidt havregryn
Blandes godt sammen, formes som deller og steges i lidt rapsolie
Udhulet squash
Del squashen i 2 dele og udhul dem, husk lig indmanden til side
blancheret squashen i Ca. 3-4 min. i  kogene vand
Fyld
1 tomat
1 lille hakket løg
et par fed  hakket hvidløg
lidt raps
lidt revet ost
indmad fra squashen
det hele blandes godt sammen og fyldes i squashen
smides i ovnen i Ca. 20  min. ved 200 grader.
Serves med lidt tomatsalat og en dressing med Skyr tilsat lidt avokado, hvidløg, salt/ peber og lidt olivenolie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.