Kylling inderfilet i fad med ananas og peberfrugt

Print Friendly, PDF & Email
Igen fik jeg æren af, at lave aftens menu og da vi stadig prøver at leve nogenlunde sundt blevet det til
kyllingfilet med ananas/ peberfrugt og en god frisk salat

Opskrift til 2 personer

250 g kylling inderfilet
1 lille dåse ananas
2 peberfrugter jeg brugte en rød og grøn for at få lidt farve i retten
lidt salt og peber
Marinaden
3 spsk. ananassaft
1 spsk. soya
2 tsk. Mango Curry krydderi fra Santa Maria

Bland ananassaft, soya og krydderier til en marinade.
Kom kyllingen i et lille ovnfast fad, hæld marinaden over og vend kyllingen godt rundt.
Lad det trække i ca. 30-40 min.
Skær peberfrugt i pæne store skiver, så de stadig beholder lidt bid efter de har været i ovnen.
Skær ananassen i  skiver
Hæld ananas og peberfrugt i det ovnfaste fad & vend godt rundt.
Sørg for at kyllingen kommer til at ligge øverst i fadet
Varm ovnen op til 200 grader og stil fadet ind i små 20 min.
Serveres med et stykke ristet rugbrød en hjemmelavet hvidløgs dressing lavet på græsk yoghurt og en god salat som bestod af
Iceberg salat
Hjerte salat
Rucolasalat
Tomat
Agurk
Rosiner
Mango
Pinjekerner
En potion man bliver dejlig mæt af og så er det endda rigtig sundt mad
Retten klar til at komme i ovnen, efter at kylling har ligget i marinaden

dejlig frisk salat, som ligger godt i mavsen 😉

Nyt krydderi som lige skulle prøvet, kan varmt anbefales  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.