Kyllingwok

Print Friendly, PDF & Email
Altså så hyggeligt at lave mad fra 5:2 bogen, her til aften har jeg prøvet kyllingwok
ganske let at lave og smager rigtig godt, man kan lige ane chilien og ingefær uden det er for meget.

Kyllingwok 2 pers.

200 g. Kylling i strimler
1 Fed Hvidløg
Ca. 3 cm. friskrevet Ingefær
1 Rød Chili
Ca. 200 g. Spidskål
Ca. 100 g. Broccoli
1 Spsk. Kokosolie
2 Spsk. Sojasauce
Ca. 100 g. Sugarsnaps (sukkerærter)
1 dl. Vand (Jeg brugte kun en lille sjat)
1 Stor håndfuld friske Koriander (Kan undlades, det gjorde jeg)

Pil hvidløg og skræl ingefær riv det fint
Rens Chilien og snit den fint.
Snit & skyl spidskålen fint
Broccolien skylles og deles i små buketter
Sugasnaps skylles.

Sæt Wokken over ved kraftig varme, varm kokosolien godt op.
Svits hvidløg, ingefær og chili i olien.
Tilsæt kylling lidt af gange og rør godt rundt.
Tilsæt Spidskål og broccoli rør rundt og tilsæt Sojasauce
Til sidst tilsættes Sugarsnaps og lidt vand, rør lidt rundt og lad det småsimre lidt.
Pynt evt. med friske Koriander, det undlod jeg
vi fik et stykke ristet rygbrød til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.