Citron sandkage med citron glasur

Print Friendly, PDF & Email
Denne sandkage har jeg før lavet, den tager lidt tid men er alt tiden hver.
Opskriften lyde
250 g. smeltet smør
250 g. sukker (jeg brugte ca. 200 g.)
3 æg
fint ravet skal af en citron
125 g. mel 
125 g. kartoffelmel 
Den smeltet smør og sukker røres GODT sammen ca. 15 min 
på fuld styrke her ELSKER jeg virkelig min Hercules  
Pisk et æg i af gangen og tilsæt citronskal pisk godt igen og gerne op til 30 min. 
så dejen bliver luftig 
Sigt mel og kartoffelmelet og vend det i dejen.
så er det bare op i en form
bages ved 170 gr. i ca. 50 min. 
tjek med en kødnår ned i kage, er den fri for dej er kagen færdig
Glasur
ca. 200 g flormelis
saft af 1 citron
måske en lille dråbe vand
evt. lidt revet skal af citron
det hele røres godt sammen og smøres på den afkøles kage 

2 tanker om “Citron sandkage med citron glasur”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.