Turen går til Thailand, Pattaya

Print Friendly, PDF & Email
Så har vi været en uge i Hua Hin og har set og oplevet en hel masse, så tirsdag bestilte vi en taxi som skulle køre os til Pattaya, man har vel ikke besøgt Thailand uden at have været i Pattaya 😉

ca. 325 km i taxi vi havde regnet med ca. 3-4 timer med pit stop, men tror vores chauffør havde et mindre maveproblem, vi havde omkring 4-5 stop på vejen, så efter ca. 5 timer i en taxi ankom vi til Pattaya, en by hvor der helt klart sker en del mere ned i Hua Hin. 
Jeg blev placeret med vores bagage midt på en gade, mens Teddy fandt en værelse til os, det lykkes så rimeligt hurtig Hotel Opey De Place et ok hotel der er hvad der skal være, men det er så også det der var lidt problemer men aircondition, den virke fint nok, men sikke en larm, ingen varm vand til at bade, hvilken helt klart var tiltrængt. nå men vi tog en overnatning fordi vi bare var trætte og ikke gad mere. efter at have fået en kølig øl og slappet lidt af, gik vi en aftentur hvor vi kom forbi et lidt pænere hotel Arece Lodge det rene luksus i forhold til Opey De Place, så ind med hr. Trane for at høre om vi kunne booke os ind til onsdag og heldet var med os 3 dage indtil videre og så tager vi den derfra. lidt hyggelig måde at holde ferie på, vi ved aldrig helt hvor vi ender.
Hotel Opey De Place som vi booket os ind på fra tirsdag efter 5 timer i en taxi
har desværre ikke fået taget billeder af værelse og poolen.
 
Onsdag flytter vi på Arece Lodge et rigtig lækker hotel med
udsigt over poolen fra vores ikke helt store altan.
Hr. Trane synes der skulle tages et billede hvor miss Joan
har kredit korte fremme.
Vores værelse på Arece Lodge dejligt stort, pænt og rent.

Udsigt fra vores lille altan

Det lokale vaskeri.

Vaskeriet dejlig let, bare aflevere en pose, så henter man det dagen efter

Gåtur onsdag eftermiddag ned af Walking Street, lidt stille og eftermiddagen

En tur ned af strandpromenaden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.