Hjemmelavet muslibar med kondenseret mælk

Print Friendly, PDF & Email
Jeg er ikke selv hel vild med muslibar men de her kan helt sikker spises og hr. Trane spiser dem med velbehag som små snacks i løbet af dagen. opskriften har jeg fundet opskriftkage.dk

Opskriften er ganske let og lyder sådan

50 g mandler, groft hakket
50 g hasselnødder, groft hakket
50 g kokosmel
50 g solsikkekerner
50 g hørfrø
75 g mørk chokolade, groft hakket
150 g rugflager (grove havregryn kan bruges)
1 ds. kondenseret mæld (397 g)
Fremgangsmåde:
Bland alle de tørre ingredienser i en skål
Tilsæt den kondenserede mælk og rør godt sammen
Beklæd en firkantet springform med bagepapir i bunden
Smør siderne let
Pres din dej til muslibar ned i formen og glat med en våd spartel
Bages ved 125 grader C i ca. 60 min
Køles af og sættes på køl

Skæres ud i passende stykker med en brødkniv, når den er køleskabskold
pakkes ind i husholningsfilm og opbevares på køl

Dejen inden en tur i ovnen

Færdigbagte og ud skåret 

Klar til en snacks når sulten melder sig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.