Her til aften har vi fået barbecuemarinerede kyllingspyd men en lækker mango salat
opskriften 6 spyd
450 g kyllingbrystfilet
6 grillspyd
skær kyllingbrystene ud i mundrettet stykker, og sæt 5-6 stk. på hver spyd
lav en god barbecue jeg brugte en opskrift fra Gastromand
1 dl olie
½ dl ketchup – her er Heinz naturligvis at foretrække:)
2 store spsk. brun farin
2 spsk. soya
2 spsk. æblecidereddike
1 fed presset hvidløg
lidt tabasco
lidt tørret chili
Kyllingspyd ligges på en bageplade med et stykke bagepapir og pensles med barbecuen, kom rigelig på 😉 det smager jo så skønt. Så skal de lige en tur i ovnen ca. 20-25 minutter på 200 grader
Salaten bestod af.
lidt fintsnittet spidskål
lidt salatmix
lidt halve agurker
1 mango i tern
en lille håndfuld jumbo rosiner
Dertil havde Teddy lavet en lækker olie/eddike dressing bare lavet lidt på slump.