Pebernødder

Print Friendly, PDF & Email

Så lykkes det endelig at lave pebernødder der smager super godt, jeg har prøvet flere opskrifter uden det store held. denne opskrift er fra lagkagehuset og fundet hos Newyorker By Heart jeg har faktisk prøvet opskriften før men synes de var lidt for skarp i smagen, ellers var de gode nok så ville prøve dem igen, men skar dog lidt ned på ingefær.

Opskrift give ca. 450 stk.

250 g Smør
250 g Sukker
½ stk. Stødt Ingefær
1 stk. Kanel
1 stk. Hvid Peber
1 stk. Kardemomme
1 stk. Bagepulver
1 stk. Natron
1 dl. Piskefløde
500 g Mel

Smør og sukker piskes godt sammen

Piskefløde tilsættes og piskes i med lav hastighed

Sigt krydderier, bagepulver, natron og melet og rør det i dejen bare så dejen er nogenlunde fast.

Ælt det færdig med hænderne

Dejen vejes af og deles i 4 lige store klumper dej, det synes jeg er lettes

Tril hver dej klup ud til en lang pølse mine blev ca. 60 cm lang og skær pølsen ud i små stykker på ca. 1 cm.

Rul og tryk dem lige let i bunden.

Sæt dem på en bageplade med bagepapir

Bages ved 200 grader ca. 8-10 min. vigtig hold øje med dem de skal ikke blive  for brune.

 

IMG_3287
Dejen er blevet vejet af og rulles ud til en lang pølse ca. 60 cm.
Dejen trilles til små kulger og trykkes lige let i bunden
Dejen trilles til små kulger og trykkes lige let i bunden
Ligges på en bageplade
Ligges på en bageplade
Færdig og lige til at spise
Færdig og lige til at spise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.