Nøddepaneret kyllingbrystfilet men salat

Print Friendly, PDF & Email

Aftens menu blev til en lækker salat men nøddepaneret kyllingbrystfilet.

opskrift

2 kyllingbrystfilet
1 lille håndfuld mel
1 håndfuld hasselnødder fint hakket
½ håndfuld raps
1 sammenpisket æg
salt & peber
en god klat smør til at brune brysterne

kyllingbrysterne vendes i lidt mel, ryst overskydende mel af.
Vend kyllingebrysterne i sammenpisket æg og dernæst i nødde/rasp blandingen.

Varm ovnen op til 200 grader
Varm en pande og kom godt med smør på.
Når smørret er gyldenbrunt og har bruset af, lægges kyllingebrysterne på og brunes på den ene side, så de danner en sprød, gylden skorpe. Vend dem derefter og lad dem brune lidt på den anden side.

så op i en ovnfast fad og  ind i ovnen til de når er kerne temperatur på ca. 70-72 grader

salaten bestod af

½ spidskål fint snittet
en lille håndfuld blandet salat
lidt agurk
2 tomater
2 forårs løg fintsnittet
en rød peberfrugt i tern
ananas i tern
en håndfuld rosiner
en håndfuld græskarkerner varmes på en varm panden

Dertil en godt hjemmelavet hvidløgsdressing

image

image

image

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.