Kyllingdeller med spinat og gulerod

Print Friendly, PDF & Email

Iaften blev det igen dejlig let mad med masser af smag, der var lidt rester af spidskålsalaten fra igår så den blev spist med velbehag idag sammen med de sidste lidt bløde tomater og hvidløgsdressing, så var det bare hvad skulle jeg have til ? valget faldt på kylling deller halvdelen blev med jalapenos

Opskrif ( 2 pers.)

400 g. hakket kyllingkød 3 Groftrevet gulerødder
ca. 80 g. optøet hakket spinat

jeg tog halvdelen af farsen og smed lidt hakket jalapenos i

så er det bare at blande det hele godt sammen med klør 5
forme til små fine deller
kom lidt olie og smør på en stegepande og så skal de bare have 5-6 min på hver side på jævn varme.
dejlig let, sundt og smagfuldt mad i aften

 

GetAttachment.aspx   GetAttachment.aspx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.