Kylling i kål

Print Friendly, PDF & Email

Igen  super let og smagfuld aftensmad, opskriften er fundet på Iform hjemmeside

Kylling i kål

2 kyllingebrystfileter
½  fintsnittet hvidkål
½ fintsnittet spidskål
3 stængler bredbladet persille
3 fintsnittet gulerødder (stod ikke i opskriften)
2 små skalotteløg
1 spsk. jomfruolivenolie
1 spsk. karry
1 stk. tørret chili (købt i Thailand, meget STÆRK)
1 tsk. stødt gurkemejerod
Havsalt og kværnet sort peber
2 dl kokosmælk
2 dl grønsagsbouillon
En lille buket frisk koriander

Skær kylling i mundrette stykker, og læg det til side.
Snit kålen fint.
Skær persillebladene fra stænglerne, og lad stænglerne komme med som smagsgiver. Bind dem evt. med en bomuldssnor.
Skær løg fint, og steg disse bløde og blanke i olien. Kom karry, chili og gurkemeje ved. Vend det godt rundt.
Kom kål, ½  spsk. salt og persille­stængler ved, og vend godt.
Kom kokosmælk og bouillon ved, og kog op.
Kom kyllingen ved, og lad retten simre i 15 minutter.
Tag persille­stænglerne op. Smag til med salt og peber.
Skær persille og koriander helt fint, og anret retten med det grønne drys.

IMG_3558
Den færdige ret. ser måske ikke skide lækker ud, men hold da op det smagte kanon godt

 

 

IMG_3556

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.