Jeg har været ude og købe 2 nye opskrift børger, dem kan man vel ikke have for mange af 😉 jeg købte mad med hjerte og fornuft 1 & 2 og jeg fortryder ikke, de er så fine og en masse lækker opskrift rimelig lette at gå til og super flotte billeder.
nå men idag måtte jeg jo så prøve et par opskrifter af det blev så til disse super gode grahamsboller.
Opskrift på 16 stk. boller
25 g. gær
ca. 5 ½ dl. lunkne vand
300 g. grahamsmel
1 tsk. salt
ca. 500 g hvedemel
opløs gæren i lunkne vand
tilsæt grahamsmel og rør det godt ud
tilsæt salt og hvedemelet lidt af gangen (der er forskel på mel og jeg brugte kun omkring 400 g. )
ælt dejen godt igennem, dejen skal have en fast konsistens og ikke klister for meget.
form 16 små fine boller (jeg vejer mine af til 77 gram pr bolle)
sættes på bageplade og et fugtig viskestykke over
lad dem hæve i1 times tid et lunt sted.
Bages ved 200 grader varmluft i ca. 15 min.

