Turen går til Samsø på cykel Søndag 24. Juli 2016

Print Friendly, PDF & Email

Søndag 24. Juli 2016
Dagen i dag har virkelig været en slap af dag, først spise morgen buffet på campingpladsen igen blev jeg ikke skuffet, derefter var planen at jeg skulle flytte videre ned til Ballen Camping men fik pænt at vide, at jeg først kunne booke ind her til aften, det ville så betyde at jeg skulle kører rundt med alt min oppakning hele dagen, det gad jeg så ikke, så nu har jeg besluttet at blive hvor jeg er de sidste dage, og så bare kører rundt de steder jeg gerne vil se derfra.
Efter at have kørt små 30 km i går kunne jeg mærke min røv rigtig meget, så ikke det helt vilde idag, sidder derfor og hygger hele formiddagen med en Maria og hendes mor på fælles terrassen så var planen at jeg lige ville sove en times tid, men kunne ikke holde varmen ud, så hopper på jernehesten og kører mod Ørby hvor der skulle ligge en strand, det gjorde der så også, men igen en strand men sten over alt så videre mod Ballen og der finder jeg så den fedeste strand, ingen sten, ingen tang og hel hvid sandstrand og helt klart vand der lå jeg så og flød et par timer, så begyndte sulten så småt begyndt at melde sig så kører ind til restaurant Dokken får en iskold øl og bestiller en gang Rødspætte med nye kartofler og persillesovsen og hold nu op det var godt.
Nu var det så tid til at hoppe på jernhesten og så retur til pladsen i Kolby i bad og så var der hygge på terrassen sammen med 2 andre tøser jeg har mødt her.

image
Ballen strand
image
Stegt Rødspætte med nye Samsø kartofler og persillesovs.. Fra restaurant Dokken i Ballen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.