Turen går til Samsø på cykel Mandag 25. Juli 2016

Print Friendly, PDF & Email

Mandag 25. Juli 2016

2 af dem jeg har mødt på campingpladsen og jeg valgte idag at køre sammen ud til Besser Rev en pæn lang tud fra campingpladsen, vi gjorde lige et lille hold i Tranebjerg for at købe væske og så videre der ud af, mod Besser Rev det er en skønt natur område som er et 5 km lange oversøisk stenrev, der afgrænser Stauns Fjord og skulle være et enestående fugleområde. Mette og jeg kom dog ikke helt den 5 km lange tur vi måtte vende om efter omkring 2-3 km på grund af Mettes knæ og min ankel, det er ikke den bedste belægning, den består sådan set kun af sten, sand og tang piv piv undskyldninger er vi masser af ? det var nu heller ikke forbi vi så, så mange fugle på vej der ud ud, vi så dog et par døde fugle ? nå men det var en rigtig hyggelig tur og helt sikker en oplevelse, retur ved vores cykler skulle tørsten slukkes og lungerne have lidt røg og så videre mod Ballen hvor vi spiste en sen frokost på restaurant Dokken igen suppe lækkert.
Derefter gik vi i den lokal brugs og købte kage med hjem til aften kaffe/te ? vi synes virkelig at vi fortjente lidt godt efter vores mange km.
Så skulle vi bare hjemad mod campingpladsen, for at undgå en af de lede altså rigtige lede bakker, mente miss Joan at kende en bedre vej, tror måske ikke den var så meget bedre, det var helt sikker lidt af en omvej, så nu var der ingen tvivl VI HAVDE FORTJENT KAGE til aften. Takker Maria og Ingelise for en hyggelig, god og hård dag ?

image
Starten af Besser Rev
image
Så er vi på vej der ud ad

 

image
En af de få fugle vi så sten død
image
Marias burger skulle sige at den smagte godt
image
Stjerneskud som jeg og Ingelise fik, det var bare så godt.

image

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.