Kyllinggryde med karry

Print Friendly, PDF & Email

Super lækker og let kyllingegryde

Opskrift til 4 personer

ca. 500 gr. kyllingeinderfilet
2 spsk. kokosolie
salt og peber
1 løg i halve løgringe
3 fed hvidløg fint hakket
2 peberfrugter i strimler
1 porre fintsnittet
1 frisk rød chili finthakket (vores chili, var der ikke så meget smag i, så kunne godt have brugt en ekstra chili. )
2-3 spsk. Karry
4-5 dl. Hønsebouillon
ca. 1-2 dl  kokosmælk
1,5 dl. Fløde
Evt. Maizena Jævner

Pynt 1 mango i tern  😊

Start med at rense kyllingefileterne for sener og fedt, skær kødet i mindre stykker, krydr med salt og peber. Steg dem gyldenbrune i olien ca. 4-5 min. i en gryde, tage kødet op og lig det til side på en tallerken.

Rens porre, løg, hvidløg,peberfrugter og chili og skær det i mindre stykker, op i gryden med det hele og steg det let tilsæt karry og rør godt rundt.

Tilsæt bouillon, fløde og kokosmælken og lad det småkoge i ca  10 min. Hvis det er for tyndt kan det evt. jævnes men Maizena Jævner
smages til med salt og peber

Servere retten med ris eller nudler, vi fik fuldkornsnudler til i dag.

Sense tallerken

HF 1-2 porre, løg, hvidløg, peberfrugt, chili
HF 3 kylling
HF 4 fuldkornsnudler, mango

Smagsgiver: karry, salt og peber

Gratis: Maizena Jævner, bouillon

Kyllingegryden færdig
Kyllingegryden pyntet med frisk mango
Klar til at spise 😜👍 Sense tallerken 👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.