kyllingedeller stegt i Actifry med nudelsalat

Print Friendly, PDF & Email

Aftens menu stod på disse lækker deller som blev stegt i  Actifry skide smart, ikke særlig køn maskine, men den kan altså stege mad men meget sparsomt fedt, til disse 15 deller har jeg brugt lidt under en teske olie, og dellerne blev ikke tørre, de fik ca. 10 min på hver side.

Actifry ekspress xl Takker ti Conni. 🤣🤣

kyllingedeller med et pift af asiatisk smag

Opskrift 4 personer.

600 g. Hakket kyllingekød
1-2 tsk. Salt
7 spsk. Havregryn
2 spsk. Sød chilisauce
1 stængel citrongræs finthakket
½ bundt koriander
7 spsk. Sesamfrø
3 tsk. Chiliflager
2 æg
olie til stegning

Start med at røre farsen men salt, havregryn og chilisauce, pil de yderste blade af citrongræsset, skær den hårdeste del af bund og top, og hak resten helt fint, hak koriander og kom det op i farsen tilsæt sesamfrø, chiliflager og æg og rør det godt rundt, smag til med salt og peber. Stil farsen på køl og lad den stå og trække lidt.

Nudelsalaten

Ca. 300 -400 g. Nudler
½ hvidkål
½ Agurk
2 gulerødder
½ Bundt grofthakket koriander

Snit hvidkålen fint, riv gulerod og agurk på langs, jeg brugte en kartoffelskræller, hak koriander lidt groft, kog nudler efter anvisning på pakken og bland det hele godt sammen, vi servere salaten og nudler hver for sig, i tilfælde vi ikke får spist op, kan salaten gemmens og koge nye nudler i morgen.

vi fik en hvidløgsdressing til.

Sense- tallerkenmodel

H 1+2 : Hvidkål, agurk, gulerødder
H 3:  Hakket kyllingekød, æg
H4: Nudler fuldkorns, havregryn
Fedt: olie, sesamfrø, Sød chilisauce
smagsgivere: Citrongræs, koriander, salt, peber, Chiliflager
3 spsk. dressing:  græsk yoghurt, 1 presset hvidløg, slat, peber

Fik 15 deller ud af 600 g. Hakket kyllingekød, i Actifry kunne der ligge 8 stk. De fik 10 min. på hver side, tog første hold op og smed de sidste i men 10 min på hver side, til sidst smed jeg dem alle i Actifry menst jeg lavet nudler, så fik dellerne lige 2 min.
Færdig stegte fedtfattige delller.
Så er der mad, nudler blev lige blandet sammen med salaten på tallerken

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.