Sandwich boller

Print Friendly, PDF & Email

Opskriften er fået via Facebook gruppen Sense, jeg er dog halveret den og lavet sandwich, den fulde opskrift  på Sensemors 3 kornsboller

Opskrift til 8. Sandwich 

½ dl  solsikkekerner
½ dl. Græskarkerner
½ dl. Hørfrø
½ dl
5 kornskerner
1 ½ dl. Vand
2 ½ dl. Minimælk
10-15 g. Gær
½ dl. Olie
1 tsk. Salt
½ spsk. Sukker
ca. 500 g. Mel

Kog kerner og frø i vand ca. 3-4 minutter, kom mælken i for at afkøle blandingen.
Kom gæren i din røreskål og hæld blandingen og olien i rør lidt rundt for lige at opløse gæren.
Kom halvdelen af melet, salt og sukker i rør det godt rundt, kom resten af melet i lidt af gangen, der er forskel på mel, så det er ikke sikker du skal bruge det hele.
ælt dejen godt, jeg bruger min Herkules og lade den køre i 10-15 min.
Dejen skal være lidt klistret, men dog muligt at forme en bolle. Lad dejen hæve 1- 1 ½ time til dobbelt størrelse.

Kom lidt mel på bordet og hæl dejen ud af skåle
kom lidt olie i en lille skål til at dyppe hænderne, så er det lettere at forme bollerne.
vejr dejen af til ca  125 g. og form dem til boller, lig dem på bageplade med bagepapir og tryk dem flade, lig et bagepapir på dem og stil en bageplade ovenpå, lad dem hæve ca. ½ time efter 15 min. Fjernes bagepladen og de hæve de sidste 15 min

pynt evt. men kerner.

Denne portion er en stor altså dobbelt op med denne opskrift eller brug opskriften på Sense mors 3 kornsboller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.