Kyllingburger med coleslaw og broccolibolle

Print Friendly, PDF & Email

Måske ser det ikke helt vildt lækkert ud, men det smagte faktisk helt fint og så var det en af de helt sunde menuer 😉 opskriften er fundet på IFORM hjemmeside

Opskriften er til 2 pers.

2 kyllingefileter
1/2 spsk. rapsolie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander, tørret
1 tsk. paprika

Marinér kyllingen i olie og krydderier, og stil den til side. Jeg kommer det i en frysepose. steges på panden i 10-15 min. alt efter tykkelse

Broccoliboller
1/2 broccoli 2 æg
1/2 spsk. loppefrøskaller
1/2 tsk. bagepulver
1 spsk. mandelmel
Evt. lidt sesamfrø

Kom broccoli (uden stilk) i en blender, og kør det helt fint. smid 2 æg, loppefrøskaller, bagepulver og mandelmel i, og kør til du har en ensartet dej. Kom 4 dejklatter på en bageplade, gør dem flade med en ske, og drys evt. to af dem med sesamfrø.

Bag dem ved 175 gr. i ca. 20 min.

Coleslaw:

¼ spidskål
1 gulerod
1⁄2 rødløg

Dressing:

1 spsk. dijonsennep
1 tsk. agavesirup
2 spsk. æblecidereddike
1 tsk. salt
1⁄2 tsk. spidskommen
2 tsk. mayonnaise
1 dl skyr
Sort peber, friskkværnet

Snit grøntsagerne til coleslaw i tynde strimler, rør dressingen sammen, og vend grøntsagerne i den.

Tag en broccolibolle, og læg en stor skefuld coleslaw og en kyllingefilet ovenpå Læg en broccolibolle på som top.

4 dejklatter på en bageplade, gør dem flade med en ske, og drys evt. to af dem med sesamfrø.
Færdig bagte 2 bunde og 2 toppe med lidt sesamfrø på
kyllingebrystfilet på panden i 10-15 min. alt efter tykkelse
På bunden ligges en stor skefuld coleslaw
Kylling skæres i tynde skiver og toppen lægges på. hurtig, let, sund og smagfuld aftensmad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.