En lille giraf samling

Print Friendly, PDF & Email

En spurgte om jeg ville lave en barnevognskæde med giraf, det har jeg så ikke lige prøvet før og den opskrift hun havde skaffet var på tyrkisk “ikke lige min stærke side” så hun måtte finde en anden, men en giraf det ville jeg da prøve at lave, det blev så til en bamse giraf på ca. 21 cm og 2 små rangle giraffer ca. 16 cm.

Opskriften på bamse giraf er fra altermuligt ca. 21 cm. jeg har brugt sikkerhedøjne 10 mm og pudefyld fra jysk (Breidtinden til 25 kr. ) Den lange giraf Ca. 16 cm. er der en rasleboks pakket ind i en nylonstrømpe, pudefyld, har broderet øjne og mund opskriften er fundet via google, Den sidste giraf Ca. 16 cm. har en ringrangl, pudefyld fra Jysk, broderet øjne og mund. Opskriften er fra Rito.dk synes den var lidt svær, da jeg skulle sy hoved på ringen, men ellers rimelige lette opskrifter, har brugt aml. bomuldsgarn 8/4 og nål 2 ½

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.