Lidt klunser er man vel.

Print Friendly, PDF & Email
Jeg elsker virkelig at gå ned med affald til storskrald, ok det er ikke altid at jeg har noget med derned men tænk hvad folk smider ud, jeg har fundet mangen gode ting i storskrald. 2 fine natborde, sylteglas og flasker med patent prop, urteporter og værktøj ok det meste står i min kælder, men det kan jo være man kan bruge det en dag
Dagens fund

en fin vinkaraflen

en fin skål til lidt frisk frugt eller en gang rabarbergrød

Ved ikke lige hvad jeg skal bruge den til, men finder nok på noget. ellers må den i min kælder

den er bare fin, til lidt småkager måske.

En tanke om “Lidt klunser er man vel.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.