Opskriften er fra
det søde liv jeg syndes altså selv den blev ret fin.
Jeg havde ikke lige mod på selv at lave marcipanen (jeg lavet den før jeg viste hvor let det var at lave marcipan) så næste år vil jeg helt klar selv lave marcipanen.
 |
Fint pyntet kransekage til fru Hammerlund 😉 |
Massen til kransekage bestod af 1 kg. marcipan 300 g. flormelis og 80 g. past. æggehvide røres godt sammen
 |
Massen bliver delt i klumper på 250 g |
 |
Rulles ud og måles af i 80 cm., deles i først 8 cm. næste 10 cm. o.s.v. det er nok bare lettere at læse hvad fru Blomsteberg har skrevet. |
 |
Formet og klar til en tur i ovnen |
 |
færdigbagte og sat til afkøling |
 |
Bundene smurte jeg med smeltet chokolade, lod det tørre og så blev den samlet med glasur |
 |
Fint pyntet kransekage til fru Hammerlund 😉 |
 |
Fadet blev pyntet med kransekage konfekt og marengs kys |
Hvor er det bare godt gået, den ligner jo en købe en. Du dygtig søster <3
Takker søs, jeg er også meget godt tilfreds selv
men næste gang laver jeg alt min marcipan selv set smager en hel del bedre end den man køber.
joan
Hold da op. Tror godt jeg vil bestille kransekage til næste nytår! Den ser godt nok lækker ud. Mums!!!!