Aftens menu stod på spidskålsalat med kyllingstrimler inspiration fra bogen mad med hjerte og sund fornuft opskrifterne i bogen er til 4 personer, sp jeg lave halv portion så har jeg mad til 2 dage og igen en let og hurtig opgang aftensmad som smagte super godt og mætter rigtig meget.
Opskrift til 2 personer
1 lille spidskål ca. 300 g.
ca. ½ fint snitte løg
1 pæn stor gulerod
1 æble
200 g. kyllingfilet skåret i strimler
20 g. mandler
Kylling strimler
Start med at skære kyllingfilet i strimler op i en frysepose og kom hvad du ønsker af krydderi i posen og så bare massere posen godt så krydderiet bliver fordelt godt varm stegepanden godt op med lidt olie på med kødet og steges et par minutter mens du røre lidt rundt i det.
Salaten
snit spidskål og løg fint
riv gulerod og æble groft
bland det hele godt samme
Dressing
ca. 60 g. cremefraiche jeg brugte Arla laktosefri
2 tsk. god sennep
1 tsk. flydende honning
lidt salt
røres godt samme
Topping
Hak mandlerne groft og rist dem på stegepanden