Turen går til Samsø på cykel Fredag den 21. Juli

Print Friendly, PDF & Email

Fredag den 21. Juli

De sidste dage har jeg brugt på at køre norddelen af Samsø rundt har set og oplevet en masse
Mødt mange søde mennesker især jyder dem er der åbenbart en hel del af her på Samsø, her til morgen besluttede jeg at pakker mit habengut og komme videre, og tror mig det at pakke er ikke min stærke side, men igen overraskede jeg mig selv, fik plads til alt og det fyldte endda mindre end da jeg tog af sted, selv telte gik som en leg ?
Nå men jeg valgte at køre sydpå mod Kolby til camping og familiecenter en rigtig lækker campingplads jeg valgte at holde en slap af dag så det blev kun en cykeltur fra Sælvig Camping til Kolby Camping og familiecenter fik sat telte op og pakket ud, derefter en lille lur på en times tid
Har små ondt i mit ene knæ og min ankel som var brækket for et par år siden er også blevet godt øm og hævet.
Resten af dagen er der blevet slikket solskin lavet soduko og inden maden et lækket lang bad, til aften havde jeg reserveret bord på campingpladsens restaurant de havde en sommerbuffe og hold nu om det var super godt og der blev fyldt op hele tiden, der var alt oksekød, kalvekød, kylling og fisk 4 forskellige slags kartofler og forskellige salater og så var der is til dessert den spang jeg dog over
Resten af aften bliver brugt på at skrive dagbog og læse i min bog

image
Jernhesten er klar til at køre videre til nye oplevelser..
image
Så er vi kommet ind i Kolby hvor camping og familiecenter ligger
image
Skulle lige en tur op af denne bakke inde jeg var helt i Kolby. ?
image
Mit fine telt er blevet slået op med meget besvær jorden var hår som sten og troede aldrig at jeg fik sat det op
Udsigt ved campingpladsen, man kan lige ane Kolby mølle
Udsigt ved campingpladsen, man kan lige ane Kolby mølle
image
Lidt udsigt ved campingpladsen
image
Pool på campingpladsen, som bliver flittig brugt hele dagen især af børnene
image
Ikke så godt et billedet, men aftens menu købt på campingpladsens restaurant, det var helt vildt godt og til at betale.

.

En tanke om “Turen går til Samsø på cykel Fredag den 21. Juli”

  1. Ser ud til at det r rigtigt dejlig tur
    godt gjort af dig du er bare så sej en søster ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.