Kanelsnegle

Print Friendly, PDF & Email

Hmm duften af kanelsnegle er der noget bedre? Nej vel så min fridag idag blev brugt på at bage disse skønne velduftende kanelsnegle, opskriften er snuppe fra louisesmadblog

20 gram gær

2,5 dl. Lunken mælk

75 gram smeltet smør

75 gram sukker

500 gram mel

 Remonce

150 gram blødt smør

5 spsk. Sukker

5 tsk kanel

Gæren røres ud i den lunken mælk, sukker og det smeltet afkølet smør tilsættes. Rør melet i dejen og dejlen æltes. Sæt til hævning et lunt sted en times tid.

Mens dejen hæver laves remoncen klar

Den bløde smør røres godt samme med sukker og kanel.

Når dejen er færdig hævet rulles den ud ca. ½ cm fordel fyldet over den udrullet dej og rul dejen sammen, skær kanelsneglene ud i skiver og sæt dem i en form eller springform

Bages i ca. 20-30 min på 200 grader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.