Stegte ris med kylling

Print Friendly, PDF & Email

Super let og hurtig aftensmad, her kan stort set bruges hvilken som helst grøntsagen som er tæt på døden, en rest ris samt et par kyllingebryster skåret ud i mundrette stykker.

  • Ca. 2-3 dl. kogte kolde ris
  • 2-3 kyllingebryster skåret ud i mundrette stykker
  • en pæn sjat olie
  • 1 mellemstort løg
  • 2-3 groftrevet gulerødder
  • 1 halv fintsnittet spidskål
  • 1 håndfuld ærter
  • lidt peberfrugt skåret i strimler
  • krydderi jeg brugte lidt cayennepeber, karry, gurkemeje, peber
  • smag til med soya sauce, østerssauce, fish sauce
  • 1 STOR håndfuld cashewnødder

Start med at varm en god sjat olie op på en stegepande, smid kylling stykkerne på og lad den stege et par minutter kom evt. lidt krydderier på.

Tilsæt løg og lad dem få lidt farve sammen med kylling stykkerne.

Tilsæt de kolde kogte ris, tilsæt karry, gurkemeje og bland det hele godt sammen.

Tilsæt de revet gulerødder, fintsnittet spidskål, håndfuld ærter og peberfrugt, bland det hele godt sammen

sidst en STOR håndfuld cashewnødder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.